Bamble Brass

Fyrverkerikonsert 2020

Fyrverkerikonsert 2020

Bli med på Telemarks flotteste konsert Fyrverkerikonserten 2020


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

NMF-tipset

Det blir nok en annerledes 17.mai i år. Vi oppfordrer alle til å tenke kreativt. Hvordan kan musikanter og drillere opprettholde aktiviteten og være synlig 17.mai? Hver søndag frem til nasjonaldagen deler vi våre beste tips med dere. 


Les mer...
Alternativ 17. mai 

Vi oppfordrer alle til å tenke kreativt slik at musikanter og drillere kan opprettholde aktiviteten og være synlig 17. mai!


Les mer...
PÅSKEQUIZ

Øv musikkteori med disse morsomme påskequizene!


Les mer...
– Viktig at korpsene møtes

Korps-Norge er som resten av samfunnet i en unntakstilstand. Vi har tatt temperaturen på noen av korpsene i vårt langstrakte land, og konstaterer at det er en voldsom vilje til å få til alternative løsninger.


Les mer...
Gleder seg til høsten

Vi har gleden av å presentere den nye musikalske lederen i RØST (Regionkorps Øst): Geir Holm! Saxofonisten fra Sarpsborg gleder seg allerede til høsten.


Les mer...
Digital PåskePULSE

Årets påskeferie blir kanskje ikke som andre påsker. Det gjør ingenting, for nå kan du melde deg på Digital PåskePULSE!


Les mer...
Husk dato for kontigentinnbetaling 1.april
Husk dato for kontigentinnbetaling 1.april Husk å betale kontingenten ! Det er dessverre mange som er sene med å betale kontingenten til korpset.​ Satsene er for hvert semester (høst og vår) : Voksne (>18 år) : 700,- Ungdom (<=18 år): 350,- Billigere blir det ikke ..... Dette skal betales til korpsets kontonr : 2601.60.29954 innen 1.april for vår-semesteret og innen 1.oktober for høst-semestert. Det kan også vippses til #501928, MEN da MÅ dere oppgi navn som melding på vippsen !!!!! Les mer...
Smakebiter fra konsert i Østre Porsgrunn Kirke
Smakebiter fra konsert i Østre Porsgrunn Kirke Les mer...
Velkommen til Bamble Brass Foto: Anette Guldager
Velkommen til Bamble Brass Bamble Brass øver hver onsdag fra kl 19.00-21.30 i Sentrumsgården i Langesund. Spilleglede er i fokus. Les mer...