Bamble Brass

Nyheter fra musikkorps.no:

Kvalifiseringsresultatene NM janitsjar er klare

Sarpsborg Janitsjarkorps er kvalifisert til deltakelse i 1. divisjon, Halsen Musikkforening er kvalifisert til deltakelse i 3. divisjon, mens Meland Musikklag er kvalifisert til deltakelse i 5. divisjon.


Les mer...
Dirigentkonferansen 2019

Dirigentkonferansen 2019 ble arrangert helgen 8.-10. november. Årets tema var kunstneriske fellesskap og hvordan vi sammen skaper et miljø som tar vare på og utvikler dirigenter fra bredde til topp.


Les mer...
Ung maestra fra Voss

Julie Røssland er førsteårsstudent ved direksjonsstudiet i Stavanger og en av to deltakere i programmet Maestra. Vi har tatt en prat med det unge talentet.


Les mer...
Korps i voksenopplæringen

Prosjektet Korps i voksenopplæringa er et integreringsprosjekt fra Skien kommune. De ønsket å tilby korpsopplæring i klasseromsform, der deltakerne etter hvert skal bli medlemmer av et av byens korps.


Les mer...
Rekordpåmelding til UMM 2019

De regionale finalene i Ungdommens musikkmesterskap går av stabelen den andre og tredje helgen i november. Prosjektleder i NMF, Berit Handegard, kan fortelle om rekordpåmelding til årets konkurranse.


Les mer...
SOMMERKURS 2020

Allerede 1. desember åpner påmeldingen til sommerkurs 2020.


Les mer...
Smakebiter fra konsert i Østre Porsgrunn Kirke
Smakebiter fra konsert i Østre Porsgrunn Kirke Les mer...
Velkommen til Bamble Brass Foto: Anette Guldager
Velkommen til Bamble Brass Bamble Brass øver hver onsdag fra kl 19.00-21.30 i Sentrumsgården i Langesund. Spilleglede er i fokus. Les mer...