Bamble Brass

Nyheter fra musikkorps.no:

Drilldommerkurs i 2020

Har du lidenskap for drill, faglig kompetanse og et ønske om å være med å bidra til en god utvikling i Norge? Da er dette noe for deg! Omtrent hvert 3. år har NMF arrangert drilldommerkurs. Nå blir det en ny runde kurs i 2020.


Les mer...
NM korpsdrill 2020

For: Drillere
Hvor: Larvik
Når: 19. juni – 21. juni 2019


Les mer...
Invitasjon til NM skolekorps 2020

Invitasjoner til NM skolekorps janitsjar og brass og NM korpsdrill 2020 er sendt ut. Konkurransene foregår helgen 19.-21. juni, i Stavanger (brass) og Larvik (janitsjar og korpsdrill). Påmeldingsfristen er 1. februar 2020. Hvert år deltar over 10.000 musikanter og drillere i NMFs norgesmesterskap.


Les mer...
NM skolekorps janitsjar 2020

For: Skolekorps janitsjar
Hvor: Larvik
Når: 20.  juni 2020


Les mer...
NM skolekorps brass 2020

For: Skolekorps brass
Hvor: Stavanger Konserthus
Når: 20. juni 2020
Påmeldingsfrist: 1. februar 2020


Les mer...
Ledige stillinger i Øst

Her legger vi ut ledige stillinger fra korpsene i region Øst (Akershus, Østfold, Buskerud og Oslo).


Les mer...
Korpsbyggeren

Per Einar Fon er korpsbygger i Norges Musikkorps Forbund og aktiv i politikken i Kongsberg. Vi har tatt en prat om hvordan han hjelper korpsene til å arbeide innenfra og om engasjementet for Hvittingfoss.


Les mer...
Nye aldersbestemmelser internasjonalt

Nå blir det slutt på at man skiller mellom de som er født før og de som er født etter 31. august når det gjelder aldersklassene i drillkonkurranser. Fordelen er at det nå blir likt i både Majorettes og Twirling, både på konkurranser arrangert av NMF, NBTA Europe (korpsdrill-EM), WFNBTA (korpsdrill-VM) og IBTF (felles korpsdrill/sportsdrill-VM og -Grand Prix). Nå er det alderen utøveren har 31. desember det året mesterskapet arrangeres som avgjør hvilken aldersklasse man skal stille i.


Les mer...
Smakebiter fra konsert i Østre Porsgrunn Kirke
Smakebiter fra konsert i Østre Porsgrunn Kirke Les mer...
Velkommen til Bamble Brass Foto: Anette Guldager
Velkommen til Bamble Brass Bamble Brass øver hver onsdag fra kl 19.00-21.30 i Sentrumsgården i Langesund. Spilleglede er i fokus. Les mer...